Manchester United forventes ifølge Calciomercato, at gå ud og sikre sig to Tottenham-spillere. Der er tale om de to forsvarsspillere Toby Alderweireld og Danny Rose.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United jagter ifølge det italienske medie Calciomercato, en af Tottenhams store profiler. Det er den belgiske forsvarsspiller Toby Alderweireld, som har tilspillet sig stor interesse fra Manchester United og José Mourinho.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Toby Alderweireld var specielt i sidste sæson, yderst velspillende. Det var i sæsonen hvor de to belgiere Alderweireld og Jan Vertonghen var de helt store klipper, hos Mauricio Pochettino og Tottenham.

Den 29-årige midterforsvar har kontraktudløb med Tottenham i 2019, og det forventes at Manchester United skulle forsøge at udløse klausulen. Der er nemlig en klausul på Alderweireld som lyder på omkring 235.000.000 kroner.

Forsvarsspilleren har på nuværende tidspunkt en ugentlig løn på €125,000. Det meldes ifølge mediet at Alderweireld kræver en forhøjelse. Toby Alderweireld vil gerne op og tjene omkring €165,000 om ugen.

Det er dog ikke et forslag som de hos Tottenham er tilfredse med, da de har fået et omdømme for at være lidt sløvere til lønforhøjelser. De tilbyder nemlig ikke de absurd høje lønninger som andre Premier League-storklubber.

Manchester United har ifølge mediet fortsat stor interesse, i den engelske venstreback Danny Rose. Den 27-årige englænder har i en længere periode været mindre elsket hos Tottenham, efter at han var ude og brokke sig.

Hvad vil der ske med Tottenhams forsvarsspillere?

Tottenham kan altså være i problemer, fastslår det italienske medie. Manchester United har nemlig mulighed for at sikre sig to Tottenham-stjerner i den nærmeste fremtid, da de begge to formentlig er utilfredse med deres situation.

Manchester United kunne altså ifølge det italienske medie, gå ud og forstærke forsvaret meget med to handler. Dog skal der også nogle penge over bordet, men det er formentlig nogle summer som Manchester United kan overleve.

Læs også: Europas bedste forsvar: “Den Gamle Dame” er stærkest