Jamie Carragher mener der er to spillere som Chelsea på ingen måde, skulle have vinket farvel til. Det er John Terry og Diego Costa som var meget vigtige for den engelske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-legenden Jamie Carragher er klar i spyttet, da han taler med Dailystar. Carragher mener der er to spillere som Chelsea ikke skulle have vinket farvel til. Den ene er Chelsea-legenden John Terry, og den anden er angriberen Diego Costa.

(Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Jamie Carragher mener at de to spillere var ekstremt vigtige for Chelsea, både på og udenfor banen. Diego Costa var en meget solid målræv, selvom han af og til gik over stregen så lavede han mange mål hver sæson.

John Terry var hos Chelsea en legende, og kaptajnen som havde styr på hele holdet. Carragher var selv kaptajn hos Liverpool og han var en af de store profiler, så derfor ved Carragher også hvor vigtig en stor kaptajn i omklædningsrummet er.

Jamie Carragher udtaler følgende:

“Der er ingen tvivl om at de har tabt noget da John Terry forlod klubben, den måde han var på både på banen og i omklædningsrummet. De mangler så også Costa. Der er få angribere som kan de ting som han kan.

Flere mener også at Conte kunne have gjort det bedre, men Costa skabte en masse problemer og det har været svært for Conte. Men når man er i Contes position så vil man ikke acceptere en spiller med den attitude. Men det svære er så at erstatte en spiller med hans kvaliteter.”

 

Chelsea møder fredag aften Hull City i FA Cuppen, og det er en kamp som Chelsea formentlig skal ud og vinde. Antonio Conte skal til at have nogle gode resultater på bordet. Så han kan vise at Chelsea er en af Premier Leagues storklubber.

Læs også: Tidligere Tottenham-spiller: Dele Alli bliver helt sikkert solgt til sommer!