Den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher fortæller længere nede i artiklen, hvorfor han beundrer Manchester United-træneren Jose Mourinho.

Af Lasse D. Drescher

Jose Mourinhos Manchester United-mandskab har formentlig ikke fået den forventede start på Premier League-sæsonen. Manchester United er på nuværende tidspunkt på ottende-pladsen og er otte point efter toppen.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Den tidligere Liverpool-stjerne Jamie Carragher mener at Manchester United skal skyde efter top fire, og så er deres chancer for at vinde Premier League-titlen næste sæson virkelig god.

Jamie Carragher udtaler følgende til Sky Sports:

“Hvis de kommer tilbage i ligaen og vinder trofæet i denne sæson, er det mirakuløst. Men jeg er overbevist om at United er på vej i den rigtige retning. Der er mange spørgsmål omhandlende Jose Mourinho som træner, og hans spil. Men jeg mener at United og Mourinho er et helt perfekt match.

Jeg har beundret Mourinho lige siden han ankom, fordi han dengang gjorde det klart at United jagter Premier League-titlen i år. Mourinho har handlet ind i troen på at han kan vinde trofæet, sammen med United-spillerne. Du køber ikke Ibrahimovic og tænker at du skal bygge et hold, som bliver verdensklasse om to-tre år. Det er nu det gælder, og det er derfor Mourinho har handlet som han har.”

Læs også: Sjovt: Bolasie og Lukaku snyder forsvarsspillerne i PL