Af Anders Lang Jensen

I går skete der kæmpe store ting i Champions League. PSG, med Edinson Cavani på holdkortet og måltavlen, vandt over mægtige Barcelona med svimlende 4-0 hjemme i den franske hovedstad.

Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Netop Cavani leverede ikke bare i går en stor kamp for PSG, men har været sublim hele sæsonen igennem for hovedstadsklubben med imponerende 33 mål i blot 31 kampe. Men det hele kunne have været anderledes for den uruguayanske angriber, der bekræfter, at hans fodbold kunne have været spillet et helt andet sted.

Atletico Madrid var nemlig lune på den fysisk stærke angriber, og tilbød Cavani en kontrakt i sommer. Diego Simeone står i spidsen for Atletico, og så meget gerne Cavani trække den rød-og hvidstribede spanske trøje over hovedet.

Til Marca fortæller han: ”Der var interesse fra Atletico, men jeg synes at jeg skal være professionel og fokusere på min nuværende klub og kontrakt.”

I stedet købte den spanske storklub franske Kevin Gameiro, men han har været en mindre skuffelse. Blot 6 scoringer i den spanske La Liga har den franske angriber formået at præstere.