Manchester United er i kontakt med PSG omkring Edinson Cavani.

Med lidt over en uge tilbage af januar transfervinduet, ser det ud til at Louis Van Gaal er opsat efter at hente en angriber til United, og Van Gaal er klar til at springe banken.

Edinson Cavani har været sat i forbindelse med et skifte til Old Trafford siden sommeren 2015, og Cavani kunne sagtens ende hos Manchester i denne uge.

Ifølge medierne i Italien, har Manchester United fået fortalt at det er muligt at få Cavani, og man skal byde omkring 480.000.000 kroner.

The Red Devils har haft problemer med at ramme målet denne sæson, og selvom Wayne Rooney er tilbage med nogle mål, er det forståeligt at Van Gaal er på jagt efter endnu en angriber. Anthony Martial og Wayne Rooney har tilsammen kun scoret 11 mål i Premier League, mens Paris Saint-Germain angriberen har scoret 16 mål i 27 kampe.

Cavani er ikke glad i PSG, og Laurent Blanc bryder sig ikke om Cavanis attitude, så derfor er det heller ikke et sted som man tror at Cavani nyder og tilbringe sin karriere.

Hvis Cavani kommer til United kunne Van Gaal stille op med, Cavani på toppen, Martial og Mata som de to wingers, og Rooney som en 10’er.

Læs også: Reus fortæller Dortmund hvad det kræver at være en topklub