Arsenal-målmanden Petr Cech mener at en specifik Arsenal spillers kvaliteter, ikke bliver værdsat nok.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-spilleren Olivier Giroud fik en vigtig rolle, i Arsenals 1-1 kamp mod Manchester United i et af lørdagens mange Premier League-opgør.

Juan Mata scorede for Manchester United lidt inde i anden halveg, og så i det 89. minut kom Olivier Giroud først og højest, og kunne heade bolden i målet til slutresultatet 1-1. Arsenal-målmanden Petr Cech mener ikke at en helt bestemt Arsenal-spiller modtager nok ros.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Spilleren som Cech taler om er netop den føromtalte franskmand Olivier Giroud. Cech mener nemlig at Giroud er langt bedre, end det som alle medierne fortæller og skriver.

Petr Cech udtaler følgende til SFR Sport:

“Nogle gange så tror jeg ikke at fodboldfansene ser Oliviers kvaliteter. Han arbejder altid hårdt, og så gør han det for holdet og ikke kun for hans egen fordel. Han er brugbar når han starter inde, men samtidig også en god indskifter som vi ofte har set. Han kan gøre en kæmpe forskel.

Han er en vigtig spiller for os. Igen i dag viste han, at han er vigtig. Han spillede en kæmpe rolle, selvom han ikke startede inde, det beviser bare at han er klar og i form. Hans kvaliteter bliver ikke værdsat nok!”

Læs også: Mourinho: Endelig har jeg tabt til Wenger