Ifølge Petr Cechs agent, så er Chelsea-målmanden klar til at blive Judas, i jagten på fast spilletid. Cech har nemlig været klart andenvalg denne sæson, hvor unge Thibaut Courtois har fået pladsen mellem stængerne. Derfor har tjekken overvejet situationen og synes nu meget tæt på et skifte til Chelseas ligarivaler fra Arsenal, Liverpool eller Manchester United.

Judas

Et skifte til netop en af disse klubber, vil helt sikkert få følelserne til at side helt ude på tøjet hos de mange Chelsea-fans. Judas forrådte nemlig Jesus i bibelen og derfor kan “Judas” meget vel være det skældsord, som Cech kan få råbt efter sig, da man i fodboldens verden betragter spillere, der skifter mellem to rivaliserende klubber, som Judas.

PSG og Real Madrid interesserede

Cech skrev kontrakt med Chelsea tilbage i 2004 fra den franske klub Rennes, og nu er der eftersigende interesse fra det franske igen. Denne gang er interessen dog fra de franske mestre, PSG, der er klar til at give Premier League-klubberne kamp til stregen om spillerens underskrift. PSG vælter sig, som bekendt, i flere hundrede olie-millioner, og dem kommer de nok til at slippe en del af. Ifølge transfermarkt.com.uk, så lyder prisen for den 33-årige målmand på svimlende 110.000.000 kroner. Såfremt handlen går igennem, kan det blive blandt verdens dyreste målmandstransfer.

Mourinho vil ikke slippe sin målmand billigt

Men prisen bliver formentligt noget højere, da Chelsea-manageren Jose Mourinho ikke vil slippe sin målmand så let. Han udtalte for nyligt, at det vil kræve kæmpe store summer, hvis de skal gå af med Cech til en klub i Premier League. Derudover fortalte han, at de dog er villige til at tage spillerens egne ønsker i betragtning. Cech har et år tilbage af sin kontrakt hos Chelsea, derfor kan prisen yderligere skydes i vejret, da en potentiel køber skal købe ham fri af kontrakten.