Arsenal-målmanden Petr Cech mener på ingen måde at man bør afskrive Manchester Uniteds mesterskabschancer, bare fordi deres start har været blandet.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-målmanden Petr Cech afskriverpå ingen måde Manchester Uniteds mesterskabschancer i et interview. Jose Mourinho og Petr Cech har i deres fælles tid hos Chelsea, vundet tre Premier League-titler og det er formentlig fordi Cech kender Mourinho at han ikke tvivler på sin gamle træner.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Jose Mourinho blev fyret hos Chelsea tilbage i december, og det har på ingen måde været en dans på roser efter ankomsten på Old Trafford. Manchester United er placeret på syvende pladsen i den engelske Premier League, efter at De Røde Djævle har tabt tre af deres ni Premier League-kampe.

Petr Cech udtaler følgende til Express:

“Jeg mener stadig at Manchester United har en chance, selvom de er noget bag efter på nuværende tidspunkt. Premier League er en langvarig kamp, og jeg kender United-træneren meget godt. Han vil gøre alt for at sørge for, at de får lukket hullet til toppen. Vi må bare sørge for vi ikke giver United chancen.

Mourinho har brugt mange penge i sommerens løb. United har købt spillerne som Mourinho ville have, så nu skal de bare finde hinanden på banen.”

Læs også: Guardiola: Han får tid til at vise sit værd når han er klar