af: Emil Plovgaard

GRANADA, SPAIN – APRIL 16: Marcelo Diaz (R) of RC Celta de Vigo celebrates scoring their second goal with teammates during the La Liga match between Granada CF and Real Club Celta de Vigo at Estadio Nuevo Los Carmenes on April 16, 2017 in Granada, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Torsdag aften bød på første opgør af kvartfinalerne i Copa del Rey. Her var der danskere i aktion, da Celta Vigo hjemme på Balaidos tog imod FC Barcelona. Det blev da også til et danskermål i opgøret, der endte 1-1.

Pione Sisto var torsdag aften involveret i et mål. Denne gang var det ikke i rollen som assisterende sidstemand. Den tidligere FC Midtjylland-spiller bragte sig selv på tavlen.

Faktisk var hele to danskere i aktion for Celta de Vigo. Både Pione Sisto og Daniel Wass fik chancen fra start for hjemmeholdet.

Læs også: 18-årig dansker på vej til Tyskland – Bundesligaklub har budt otte millioner

Det var et gæstende mandskab med en del reserver på holdkortet. Men alligevel var det Barcelona, der kom i front efter bare et kvarter. Jose Arnaiz bragede gæsterne i front foran et måbende hjemmepublikum.

Der skulle dog ikke gå længe, før Pione Sisto kunne udligne for det galiciske hold. Efter 30 minutter stod stillingen 1-1. Desværre kunne Celta Vigo ikke formå at udnytte det markante spilovertag.

Læs også: Medie: Tidligere Premier League-stjerne vender hjem til Holland – Nicolai Jørgensen får hård konkurrence

Begge hold havde åbne chancer mod slutningen af kampen, men som sagt kunne ingen af de to hold sende bolden i kassen mere end en enkelt gang i løbet af torsdagens opgør. Indskiftede Emre Mor havde også chancer til lidt af hvert, men det blev ved 1-1, som også var stillingen efter en halv times spil af opgøret.

Derfor venter der et åbent returopgør på Camp Nou. De to mandskaber brager sammen i Cataloniens hovedstad på torsdag.

Se Pione Sistos kasse her: