Af Emil Plovgaard

Nicolai Jørgensen kan efter sigende se frem til mere konkurrence på angrebspositionen. Fenerbahces Robin van Persie vender hjem til Holland. Det skriver det franske medie, L’Equipe.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Feyenoords førstevalg som angriber er i øjeblikket den danske angriber, Nicolai Jørgensen. Men det kan meget vel ændre sig i løbet af kort tid.

Siden skiftet fra F.C. København til hollandske Feyenoord, er det blevet til masser af spilletid og mål for Nicolai Jørgensen, men nu har Feyenoord efter sigende udset sig en ny, profileret angriber.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Ifølge det pålidelige, franske medie, L’Equipe, vender Robin van Persie hjem til Rotterdam og Holland. Han er i øjeblikket i færd med at undersøge muligheden for at få opløst kontrakten med tyrkiske Fenerbahce.

Læs også: Medie: 3 spillere som kan være interessante for Tottenham – dansker skal afløse Kane

Hvis det lykkes, kan den hollandske angriber se frem til at vende hjem til den klub, hvor han fik sit gennembrud, før turen gik til Arsenal.

Læs også: Tidligere OB- og FCK-målmand takker af: Jeg vil være målmandstræner

Efter en længere periode, hvor han har siddet udenfor med en skade er det ikke lykkedes Robin van Persie at vende tilbage på et optimalt niveau, og han har derfor har svært ved at bide sig fast på Fenerbahces førstehold.

Læs også: Liverpool gør sig klar til Coutinho-salg: Nu er erstatningen fundet

Derfor virker en tilbagevenden til Feyenoord også sandsynlig. Foruden Fenerbahce, har Robin van Persie også spillet i Manchester United og førnævnte, og altså også Feyenoord, hvor hans karriere fik en kickstart.

Læs også: Agüero forlader Manchester City: Vil til denne klub til sommer

Det er også blevet til 101 landskampe for Holland med 50 mål til følge.

Læs også: Officielt: Diego Forlan skifter klub for 10. gang i karrieren