Den unge franske Celtic-angriber rygtes væk fra den skotske klub igen. Der er stor interesse fra Ligue 1-klubben Marseille. 

Af Lasse D. Drescher

Den 21-årige franske angriber Moussa Dembele spiller til dagligt for den skotske storklub Celtic. Dembele har været yderst velspillende, og det er for mange blevet tydeligt at franskmanden er et angrebs-talent.

(Photo by Charles McQuillan/Getty Images)

Den unge franske Celtic-stjerne har scoret 32 mål i den forgangne sæson, for det skotske mandskab. Moussa Dembele blev købt af Celtic, fra den engelske klub Fulham for omkring 4.000.000 kroner ifølge Calciomercato.

Premier League-storklubben Chelsea forsøgte tidligere ifølge mediet, at hente Dembele til Stamford Bridge. Chelsea fik afvist deres bud på omkring 330.000.000 kroner, dog ikke dette transfervindue.

Nu viser Ligue 1-storklubben Olympique Marseille stor interesse, i den franske angriber. Det italienske medie skriver, at Marseille har et bud på omkring 165.000.000 kroner klar, i håbet om at de kan sikre sig Moussa Dembele.

Forlader franskmanden Celtic denne sommer?

Calciomercato understreger så at de tvivler på at Celtic vil acceptere buddet, fra den franske klub. Eftersom at de for noget tid siden, afslog Chelseas bud på omkring det dobbelte af hvad Marseille tilbyder.

Dog forventer mediet at Moussa Dembele har større chance for at komme med i europæiske turneringer, med Marseille end den skotske klub Celtic.

Læs også: Arsenal jagter Sporting-stjerne