Gruppe D

Barcelona er uanset videre. Juventus kan blive nummer to, hvis de vinder over Olympiakos på udebane eller hvis Sporting Lissabon taber på Camp Nou mod netop Barcelona. Selvom Juventus skulle tabe og Sporting vinde, så ville italienerne stadig gå videre, fordi de er bedre i de indbyrdes opgør end portugiserne er.

Manglende  kampe: Barcelona vs Sporting Lisbon, Olympiakos vs Juventus

Gruppe E

En uafgjort sikrer, at Liverpool går videre uanset hvad. En sejr sikrer at de går videre som vinder af gruppen. Det samme kan ske, hvis de spiller uafgjort og Sevilla heller ikke formår at vinde. Såfremt Jurgen Klopp og hans tropper ikke vinder mod Spartak Moskva, så ryger de ud, hvis Sevilla vinder over Maribor, hvilket de formentlig gør.

Manglende kampe: Liverpool vs Spartak Moscow, Maribor vs Sevilla

Gruppe F

I denne gruppe er der kun spænding om andenpladsen. Pep Guardiola og hans drenge er allerede sikre på en plads videre, mens både Shaktar Donetsk og Napoli potentielt kan gå videre som nummer to. Napoli må vinde og samtidig håbe at Shakhtar Donetsk taber ellers er spillet ude.

Manglende kampe: Feyenoord vs Napoli, Shakhtar Donetsk vs Manchester City

Gruppe G

Noget overraskende er Besiktas sikre på at gå videre med 11 point efter 5 kampe. Der er spænding mellem Porto og Leipzig, der helt har sat de franske mestre fra Monaco ud af spillet. Såfremt Porto vinder er de sikre på at gå videre, fordi de er bedre indbyrdes end Leipzig. Derfor skal Leipzig håbe på at de selv vinder og at Porto samtidig taber til Monaco, der ikke har noget at spille for.

 Manglende kampe: Leipzig vs Besiktas, Porto vs Monaco
Group H

I denne gruppe er Tottenham vindere, mens Real Madrid er nummer to. Den eneste ting at spille for at kvalifikationen til Europa League. Borussia Dortmund og Apoel har samme antal point og er lige gode indbyrdes, så det er målscoren der afgør de to holds skæbne. Dette sker dog kun, såfremt de begge to spiller uafgjort eller vinder med samme antal mål.

Manglende kampe: Real Madrid vs Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur vs Apoel Nicosia