Den 29-årige Bournemouth-spiller Max Gradel rygtes nu væk, og mod en Championship-klub. Det er Sunderland som netop er rykket ned i Championship, som viser interesse.

Af Lasse D. Drescher

Sunderland rykkede i den netop afsluttede sæson ud af Premier League, og ned i den næstbedste engelske fodboldrække. Sunderland har dog planer om at forstærke truppen, så de hurtigt kommer tilbage i Premier League.

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Det er mediet Futnsoccer som skriver at Sunderland som sagt, har planer om at styrke truppen. Sunderland vil dog ifølge mediet hente en nuværende Bournemouth-spiller.

Det er den 29-årige kantspiller Max Gradel, fra Elfensbenskysten som rygtes mod Championship-klubben Sunderland. Der melde dog ikke om nogen forventet pris, på Bournemouth-spilleren.

Max Gradel har tidligere spillet hos Leeds, hvor det blev til 63 kampe og 22 mål. Den nuværende Sunderland-træner Simon Grayson, var træner for Gradel dengang Gradel var hos Leeds.

Det er ifølge mediet formentlig derfor, at Max Gradel nu rygtes mod Sunderland. Fordi at hans tidligere træner Grayson ønsker det.

Skifter kantspilleren Premier League ud med Championship?

Max Gradel har i den seneste sæson blot spillet 13 kampe, for Premier League-mandskabet Bournemouth. Det er formentlig også derfor, at det forventes at Max Gradel formentlig kunne være en færdig mand i Bournemouth.

Futnsoccer skriver samtidig at der skulle være flere klubber, som har interesse i Max Gradel. Der skrives dog ikke hvilke klubber, det er som kæmper mod Sunderland. Men mediet skriver at Sunderland er favoritter, på nuværende tidpsunkt.

Læs også: Premier League-klub vil hente forstærkning i Serie A