Premier League-klubben Watford havde i sidste sæson lejet M’Baye Niang hos AC Milan. Det var en succes ifølge træner Marco Silva, og derfor vil Watford nu forsøge at hente Niang til klubben på en permanent aftale.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-klubben Watford havde i sidste sæson lejet M’Baye Niang hos Serie A-storklubben AC Milan. Niang gjorde det godt i Premier League, og derfor er det forståeligt at Watford vil købe Niang på en permanent aftale.

(Photo by Ian Walton/Getty Images)

Dog understreger The London Evening Standard at prisen på AC Milan-spilleren er noget højere, end hvad Watford har budt. Mediet skriver at Marco Silva og Watford har budt omkring 45.000.000 kroner, på M’Baye Niang.

Er franskmanden de millioner værd?

Serie A-storklubben kræver ifølge mediet omkring 150.000.000 kroner, for den unge franske kantspiller. M’Baye Niang nåede at spille 16 kampe for Watford, og det blev til to assist og to mål i den periode.

M’Baye Niang har stadig noget tid tilbage af kontrakten med AC Milan. Dog forventes det ikke at franskmanden har den store fremtid foran sig, hos Serie A-storklubben. AC Milan har nemlig været ude og handle stort ind.

AC Milan har indtil videre hentet seks spillere til klubben, og det forventes at der kommer flere. Derfor forventes det at Niang bør overveje om han vil blive hos Milan, eller sælges til en klub hvor han får spilletid.

Læs også: De Boer i Palace: Vil hente nuværende Barcelona-stjerne