24-årige Michy Batshuayi har siden januar spillet hos Borussia Dortmund, hvor han har været velspillende. Det forventes at Dortmund vil sikre sig, den unge belgiske angriber på en permanent aftale.

Af Lasse D. Drescher

Den belgiske angriber Michy Batshuayi har været velspillende, i løbet af perioden hvor han har været udlejet. Batshuayi har været udlejet i den seneste periode, til den tyske storklub Borussia Dortmund, og det har været en kæmpe succes, for belgieren og Borussia Dortmund.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Michy Batshuayi fik ikke meget tiltro hos Chelsea, under italienske Antonio Conte. Derfor forventes det at Michy Batshuayi har mest interesse, i at fortsætte med at spille for Borussia Dortmund.

Den tyske klub kan nemlig godt sikre sig den 24-årige belgier, hvis de køber ham for prisen som Chelsea kræver. Den pris ligger ifølge mediet Soccersouls, på omkring 375.000.000 kroner. Batshuayi har indtil nu bevist, at han godt kan være førstevalg hos Dortmund.

Belgieren kom til Borussia Dortmund i januar, og nåede at spille 14 kampe, hvor det blev til ni scoringer. Derefter blev Batshuayi skadet, og har været ude siden. Men Dortmund-fansene udtrykte tilfredshed, når de så Michy Batshuayi spille i den gule trøje.

Michy Batshuayi blev lejet i Chelsea, fordi at belgieren skulle ovetage rollen, fra Pierre-Emerick Aubameyang, som er blevet solgt til Arsenal. Mange troede at Michy Batshuayi var gået i stå, efter at han havde en skuffende tid hos Premier League-storklubben Chelsea.

Forbliver Michy Batshuayi hos Borussia Dortmund?

Nu tyder det for alvor på at Michy Batshuayi har fået gang i målnæsen igen, efter at han prøvede kræfter med Borussia Dortmund. Batshuayi var velspillende, da han spillede hos den franske klub Olympique Marseille.

Derefter gik turen så til Premier League-storklubben Chelsea, hvor det dog ikke er blevet så fantastisk som han havde håbet på. Men det tyder jo altså på, at Batshuayi kan få en vigtig rolle, hos Borussia Dortmund.

Læs også: Tragedien er stor: Karius er sønderknust efter Champions League-finale