Loris Karius er et omtalt emne i disse dage, efter han spillede en dårlig kamp for Liverpool, da de i gårsdagens Champions League-finale tabte 3-1, til den spanske storklub Real Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige Liverpool-målmand Loris Karius, havde en rigtig trist aften da han stod i buret, for Liverpool i Champions League-finalen. Gårsdagens kamp endte ud med et resultat, som formentlig giver tyske Loris Karius mareridt.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Loris Karius lavede to gigantiske brølere i finalen, som Real Madrid vandt 3-1 over Liverpool. Loris Karius bliver formentlig husket længe, men det er ikke for noget positvt. Nu står det for de felste klart, at Liverpool skal ud og finde sig en ny målmand.

Tyske Loris Karius udtalte følgende til Metro efter kampen:

“I øjeblikket føler jeg ikke noget. I dag tabte jeg mit hold, og jeg er ked af det. Jeg undskylder overfor alle, og mine fejl kostede dyrt. Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden, så ville jeg gøre det, jeg er ked af det, og jeg ved jeg lod holdet nede i dag.

Lige i øjeblikket er det svært, men sådan er livet som målmand. Man bliver nødt til at få hovedet op, også selvom målene vi indkasserede kostede dyrt. Der er ikke meget at sige, alle prøvede at få mig op igen, men det er bare stilhed jeg hører, og alle er meget skuffede.”

Loris Karius har længe været førstevalg, hos den engelske storklub Liverpool. Nu er der dog endnu engang kæmpe utilfredshed, med Loris Karius efter resultatet i Champions League-finalen.

Der er mange på de sociale medier som også udtrykker tristhed, over udfaldet i finalen. Specielt for Loris Karius, da han har været under dyb kritik i hele sin Liverpool-tid. Derfor hjælper gårsdagens præstation som Karius havde, ikke meget på den kritik som Karius har modtaget.

Læs også: Galt eller genialt? Fans har 50/50 trøjer på til Champions League-finalen