Den 30-årige Chelsea-angriber Loïc Rémy forventes ifølge et tyrkisk medie, at være på vej mod den tyrkiske klub Fenerbahce. 

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige franske Chelsea-angriber Loïc Rémy rygtes væk fra Stamford Bridge. Der er ifølge mediet Turkisk-Football stor interesse, fra den tyrkiske storklub Fenerbahce. Det forventes ifølge mange at Rémy er færdig hos Chelsea.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Loïc Rémy spiller nærmest ikke for Chelsea mere, og det er helt tydeligt at Antonio Conte ikke har de store fremtidsplaner for den franske angriber. Rémy har blot et enkelt år tilbage af kontrakten.

Derfor forventes det at Loïc Rémy formentlig bliver solgt, for et mindre beløb end forventet. Der er ifølge det tyrkiske medie tale om en pris, på omkring 85.000.000 kroner.

Den 30-årige franske angriber spillede i sidste sæson, blot otte kampe for Premier League-giganten. Det blev dog hverken til et mål eller en assist. Der er ingen tvivl om at skiftet kunne være godt, for Rémys karriere og form.

Hvad sker der hos Fenerbahce?

Fenerbahce er ifølge Turkisk-Football på jagt efter en angriber. Der er dog lidt tvivl om hvad der vil ske, i den tyrkiske storklub. Hollænderen Robin van Persie befinder sig stadig i klubben, og derfor vides det ikke hvordan Fenerbahce så vil stille op. Såfremt Rémy skifter til tyrkisk fodbold.

Læs også: Monaco: Vi forhandler ikke!