Chelsea og Atletico Madrid er nået til enighed om den spanske angriber, Diego Costa. Det melder den spanske radiostation, Onda Cero. Chelsea modtager ifølge radiostationen et beløb på 45 millioner euro, eksklusiv bonusser.

Det ser ud til, at Chelsea (og Costa) endelig kan se frem til at komme videre fra disse dumme skænderier, det efterhånden har udviklet sig til.

LÆS OGSÅ: Lazio: Derfor vil vi ikke sælge til Juventus

Ifølge radioprogrammet Radio Estadio, så melder en af Spaniens største radiostationer, Onda Cero, at Chelsea og Atlético Madrid er nået til enighed om en aftale for et skifte for Diego Costa.

I fredags åbnede Costa op for den svære situation, han har sat sig selv i. Det skete under et interview med ESPN i Brasilien. Han udelukkede i interviewet, at en tilbagevenden til Stamford Bridge, og at Atlético Madrid var det eneste hold, han overvejede at vende tilbage til.

Chelsea vil nok være tilfredse med at modtage €45 millioner her og nu, samt potentielle bonusser på €10 millioner for den utilfredse angriber, der ikke længere ser sig selv som en del af holdet, efter Antonio Contes besked, om at han var uønsket, som han modtog tilbage i maj måned.

Lavvande i kassen?

Andre medier i Spanien har dog meldt om lavvande i kassebeholdningen hos Atletico Madrid, der efter sigende kun skulle være i stand til at betale €30 millioner.

Hvorom alting er, så har Atlético Madrid ry for at udvikle gode angriber, og nogle af disse vender da også hjem i tide og utide. Af angribere kan blandt andet nævnes Fernando Torres, der vendte hjem til barndomsklubben efter længerevarende ophold i engelsk fodbold.

Men mon ikke Chelsea er interesserede i en handel her og nu, og sagtens kan nøjes med 30 millioner euro for en spiller, der selv har udtalt, at han gerne vil væk og ikke vil spille et eneste minut mere for de blå-blusede.

LÆS OGSÅ: Wenger: Vi køber ikke flere spillere, før dette sker