Lazios præsident, Claudio Lotito, har bekræftet, at AC Milan har tilbudt €35 mio. for Balde Diao Keita, West Ham €32 mio. og Napoli €30 mio. Juventus har imidlertid tilbudt €35 mio. – Afpresning, mener Lotito.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Angriberen nægter i øjeblikket at træne sammen med resten af holdet, efter han ikke var en del af den trup, der vandt den italienske Super Cup med 3-2 over Juventus.

Keitas kontrakt udløber med Lazio i slutningen af denne sæson, og han har afslået muligheden for at blive i den italienske hovedstad.

-Det er ikke sandt, at vi ikke har tilbudt en ny kontrakt til Keita, fortæller Lotito til La Gazzetta dello Sport.

– Vi har mødtes to gange med hans agent, Roberto Calenda, samt Keitas bror som også var repræsenteret ved mødet. Vi tilbød ham de samme lønninger som Miroslav Klose (€2 mio. årligt, red.) – den højeste betalte spiller i min tid. Svaret til det kontrakttilbud var, at han gerne ville væk fra Lazio.

LÆS OGSÅ: Manchester United er kommet godt fra land: Nu har de gjort dette for første gang i 110 år

– Der var tre formelle bud, som jeg alle kan bevise med dokumentation. Milan ville have givet os 35 mio. euro, West Ham 32 mio. euro og Napoli 30 mio. euro.

– Keita og hans agent svarede, at de ikke var interesserede i nogen af de tre klubber, men at han i stedet ville til Juventus. Det bekræftede spilleren overfor mig i træningslejren.

– Bianconeri mente dog, at 15 mio. euro var et acceptabelt tilbud, men jeg kan ikke sælge en spiller for halvdelen af det laveste bud, jeg modtog fra de andre tre klubber. Hvis jeg fik forespørgsler for 30 mio., hvorfor skulle jeg så sælge ham for halvdelen af den pris?

– En kontrakt skal respekteres, og ikke kun, hvis en spiller får spilletid. Det er også et falsk udsagn, at det er en beslutning foretaget af personer oppe i hierarkiet. Det var ene og alene Simone Inzaghis (Lazios træner, red.) beslutning.

– Inzaghi beslutter, om han har tænkt sig at bruge Keita i denne sæson eller ej. Det er mere vigtigt at respektere reglerne.

LÆS OGSÅ: Chokerende: Derfor var Paulinho tæt på at stoppe karrieren