José Mourinhos tropper i Manchester United er kommet vældig godt fra land i denne Premier League-sæson. Faktisk så godt, at de nu har opnået en bedrift, de ikke har formået at opnå de sidste 110 år.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Det er en velkendt svale, at José Mourinho ofte præsterer bedre for de klubber, han træner, i den anden sæson, han er i klubben. Indtil videre har det vist sig at holde stik i den portugisiske træners karriere, der har været lidt rundt omkring.

Manchester United er nemlig kommet godt fra land i denne sæson. På åbningsdagen hjemme på Old Trafford lemlæstede man Winston Reid og West Ham med hele 4-0, mens Swansea i dag hjemme på Liberty Stadium måtte lide et hjerteskærende nederlag på 4-0.

De to sejre er ikke bare enestående i sig selv. De vækker nemlig også opsigt. De Røde Djævle har nemlig for første gang i 110 år vundet to kampe i træk med mere end fire mål.

LÆS OGSÅ: Chokerende: Derfor var Paulinho tæt på at stoppe karrieren

Hvorvidt Manchester United fortsætter de imponerende takter er af gode grunde endnu uvist. Men der er ikke nogen tvivl om, at José Mourinho vil gøre alt for at vise fodbold-England, at han bestemt ikke er mæt af dage endnu.

Nyindkøbet Romelu Lukaku har imponeret alt og alle, og har lukket munden på de skeptikere og kritikere, der ikke var overbeviste om, at Manchester United havde gjort noget køb tidligere denne sommer.

Den belgiske angribers første 180 minutter for Manchester United i Premier League har i hvert fald kastet to mål af sig i lige så mange mulige kampe, og hvis belgieren kan fortsætte den imponerende scoringsstatistik, er der ikke nogen tvivl om, at holdet vil være placeret i den ypperste top, når sæsonen er omme.

LÆS OGSÅ: Ronaldo forbandet: Portugisisk heksedoktor vil kurere og rense ham – og det er GRATIS