Nemanja Matic er med al sandsynlighed på vej til Manchester United, efter et billede søndag viste den serbiske forsvarsspiller i en United-trøje med nummer 31, som i øjeblikket er ledigt.

Candreva er øverst på Contes ønskeliste. (Foto: GIORGIO PEROTTINO/Scanpix 2016)

Antonio Conte vil lægge pres på Chelsea-bestyrelsen. Det skriver Metro. Conte vil bruge pengene på Matic på at hente nogle af de spillere, der er højest på ønskelisten.

Den italienske træner har allerede fået tilgang af Alvaro Morata, Antonio Rüdiger og Tiemoue Bakayoko i dette transfervindue. Men Conte har ikke fået alt, hvad han pegede på i dette vindue. Angiveligt skulle han være rasende over, at Lukaku valgte at forlade klubben til fordel for Manchester United, samtidig med, at jagten på Danilo og Leonardo Bonucci mislykkedes.

Den 47-årige træner håber på, at han stadig kan komme til at forstærke truppen i det resterende transfervindue, og Matic’ afgang lægger pres på bestyrelsen for at hente en erstatning.

LÆS OGSÅ: Vanvittigt: West Bromwich byder på Barcelona-spiller

Matic var med til at vinde to titler sammen med The Blues inden for tre år, men fik lov til at forhandle med United tidligere på måneden, og Bakayoko er udset til at blive makker med N’Golo Kanté på Chelseas midtbane.

Transfersummen for Nemanja Matic skulle angiveligt være 40 millioner pund, som vil betyde en ekstra pose penge til Conte.

Ifølge Daily Mirror står Inters Antonio Candreva, Juventus’ Alex Sandro og Southamptons Virgil van Dijk øverst på den italienske træners ønskeliste.

LÆS OGSÅ: Chok: Newcastle på indkøb i Madrid