Ifølge den engelske avis Daily Express har Chelsea-ejer, Roman Abramovich, et konkret kort i baghånden hvad angår en langsigtet løsning af trænerpositionen i hans klub.

Guus Hiddink of the Netherlands during the UEFA EURO 2016 qualifying match between Latvia and The Netherlands on June 12, 2015 at the Skonto stadium in Riga, The Netherlands.(Photo by VI Images via Getty Images)

Guus Hiddink som hollandsk landstræner under kamp mod Letland tidligere dette år. Riga, Letland. (Foto VI Images via Getty Images).

Som en midlertidig løsning i Chelsea er den 69-årige Guus Hiddink i søgelyset. Sent i går aftes arbejdede administrativt personale i klubben på at Hiddink skal stå i spidsen for klubben sæsonen ud.

Om dette har den hollandske træner selv udtalt:

”Jeg ønsker noget indsigt inden jeg tager min beslutning. Jeg vil have så meget information som muligt. Chelsea er i en uheldig situation og der er en grund til dette. Hvorvidt jeg er tilstede ved deres næste kamp afhænger af min samtale [med repræsentanter fra Chelsea, red.]. Herefter kan jeg afgøre længden af mit London-ophold”.

Hiddink har bl.a. haft begrænset succes som landstræner for Tyrkiet og Holland.

Mange fans skal dog ifølge Daily Express være utilfredse med fyringen af Mourinho, men Abramovich skal have et kort i baghånden. Et ganske eftertragtet et af slagsen.

GettyImages-501842144

Abramovich vil have Pep Guardiola til London – en af de få trænere med en historik som kan matche Mourinhos. Catalaneren er dog også stærkt ønsket hos de to Manchester-klubber, City og United. Særligt har Manchester City et trumfkort med deres sportsdirektør Txiki Begiristain: han var holdkammerat med Guardiola i begyndelsen af 1990’erne og de to deler fodboldtankegangen fra FC Barcelona.

Læs også:

Baggrund: Mourinho fra The Special One til The Sacked One

Ved lørdagens hjemmekamp mod Sunderland nævnes assistenttrænerne Steve Holland og Eddie Newton som de ansigter man finder på trænerbænken.