Express skriver at Chelsea har kæmpebud klar, i håbet om at sikre sig Southampton-stjernen Virgil van Dijk.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Express skriver, at Premier League-storklubben Chelsea har interesse i Southampton-stjernen Virgil van Dijk. Chelsea tilbyder ifølge Express ikke kun penge, men også en spiller.

(Photo: Getty Images)

Spilleren som Chelsea skulle være klar til at tilbyde Southampton, i bytte for Virgil van Dijk. Er den 22-årige Nathan Aké. Den hollandske forsvarsspiller har været udlejet til Premier League-klubben Watford. Chelsea valgte dog at hente Aké tilbage, og nu kunne det tyde på at den unge forsvarsspiller allerede er på vej væk igen.

Chelsea forberede massivt bud, på Southampton-stjernen Virgil van Dijk

Express skriver at Antonio Conte og Chelsea, har et stort bud undervejs. Premier League-giganten skulle have tro på at de kan sikre sig Virgil van Dijk, for en sum af omkring 430.000.000 kroner plus den 22-årige Nathan Aké.

Der skulle være god sandsynlighed for at skiftet bliver en realitet, ifølge Express. Eftersom at Southampton er kendt for at sælge deres stjerner, og tjene kassen. Samtidig med at de så hver sæson sørger for at hente nye og billigere forstærkninger til klubben.

Læs også: PSGs største stjerne slår fremtiden fast