Jose Mourinho er imponeret over den unge angriber, som Chelsea har lejet til Middlesbrough, og de vil nu  have ham som fast spiller i den blå Chelsea fodboldtøje. Patrick Bamford er kun 21 år, men på trods af det så har han allerede scoret 17 mål i denne sæson – senest mod Wolves, som du kan se nedenfor:

I følge den engelske avis Daily Mail så er der allerede indledt forhandlinger om en ny og mere seriøs kontrakt mellem de blå fra Chelsea og Patrick Bramford med ønsket om at få ham til at spille på Stamford Bridge i blå farver.

Hvem er Patrick Bramford?

Patrick er vokset op i den engelske by Grantham og blev skolet i fodbold på fodboldakademiet i Nottingham Forrest. I 2012 havde Patrick vist så meget talent og var i en alder af 17 år allerede en afgørende og scorende spiller for Nottingham Forrest. Chelsea der følger flere af de engelske ungdomsakademier besluttede sig for at rykke på ham her, og Patrick Bramford blev tilbudt en kontrakt på 15 millioner kroner for at være signet af Chelsea på en 5-årig kontrakt.

At Bramford var signet af Chelsea betød langt fra, at de mente han var en dygtig nok spiller til at spille for Chelsea. Patrick har siden været udlejet til en række andre klubber for at bygge hans kæmpetalent op så han kan gå ind og gøre en direkte forskel på Chelsea FC’s frørstehold.

Her er listen over de klubber som den 21-årige angriber og kæmpetalent har været igennem:

MK Dons

Her spillede Patrick i 6 måneder efter han signede med Chelsea, men han blev forlægnet til lidt over 1 år på lån. Ved MK Dons scorede han 14 mål i 23 kampe, hvilket resulterede i at Chelsea valgte at udlåne Patrick til en højere rangeret klub, da han nu havde klaret den indledende svendeprøve.

Derby County

I januar 2014 kom Patrick Bramford til Deerby County hvor han spillede med dem indtil april. Det blev til 8 mål i de 21 kampe han spillede for Derby County.

Middlesbrough FC

Her kom Patrick Bramford til i sommerskiftet i 2014, og Middlesbrough FC er trods deres placering i næstbedste række en storklub i engelsk fodboldhistorie, og man bør vel bare nævne et legendarisk navn som Paul Gasgoine for at slå en tyk streg under det statement. Her har Patrick Bramford spillet til i dag,hvor han har scoret 17 mål i 37 kampe.