Chelsea har ifølge mediet ITASportPress stor interesse, i den 30-årige Bayern München-stjerne Arturo Vidal. Chelsea har tidligere vist stor interesse, i den nuværende Bayern-stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Mediet ITASportPress skriver at Antonio Conte jagter spiller, som han har kendskab til fra hans tid hos Juventus. Det er den 30-årige chilenske midtbanespiller Arturo Vidal, som til dagligt spille for Bayern München, der er tale om.

Arturo Vidal og Antonio Conte havde nogle succesfulde år hos Juventus. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Chelsea hentede i sommers den franske AS Monaco-stjerne Tiémoué Bakayoko til klubben, fordi man håbede på han kunne blive det perfekte match. Det er bare ikke helt skidt, og derfor forventes det at Chelsea skal ud og handle.

Premier League-storklubben formåede for nylig at sikre sig Everton-profilen Ross Barkley. Den engelske kreatør håber formentlig på at kunne få gang i formen igen, ligesom Chelsea formentlig også håber på.

Mediet melder at Bundesliga-storklubben Bayern München, kræver omkring 445.000.000 kroner for den 30-årige Arturo Vidal. Men buddet som Chelsea og Antonio Conte vil sende mod Bayern, er på omkring 275.000.000 kroner.

Skifter Bayern München-stjernen til Premier League?

Dog forventes det at der vil komme nogle samtaler mellem Chelsea og Bayern München. Men det tyder på at den tyske klub er klar til at sælge Arturo Vidal, hvis altså de får et acceptabelt beløb i deres optik.

Antonio Conte har tidligere forsøgt at hente Arturo Vidal til Stamford Bridge, så det helt tydeligt at italieneren ønsker at sikre sig Vidal. Arturo Vidal har været en stor profil hos Bayern München de seneste par sæsoner.

Det samme var den 30-årige midtbanespiller for nogle sæsoner tilbage, da han spillede hos den italienske storklub Juventus. Det var også i den periode hvor Antonio Conte var træner hos Juventus, og derfor fik de to formentlig knyttet et solidt bånd.

Læs også: Medie: Tidligere Premier League-stjerne vender tilbage til Holland – Nicolai Jørgensen får hård konkurrence