Den velspillende Chelsea-stjerne Eden Hazard rygtes endnu engang væk fra Stamford Bridge. Et engelsk medie skriver samtidig, at Chelsea viser interesse i en yderst velspillende italiener. Nemlig Napoli-stjernen Lorenzo Insigne.

Af Lasse D. Drescher

Den belgiske Chelsea-stjerne Eden Hazard rygtes stadig væk fra Stamford Bridge, og primært mod Estadio Santiago Bernabeu. Et engelsk medie skriver samtidig at Chelsea skulle have fundet en Hazard-erstatning.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Der er tale om den italienske Napoli-stjerne Lorenzo Insigne, som har spillet fantastisk for Napoli i denne sæson. Den 26-årige italiener har i denne sæson lavet 18 mål og 9 assist, i alle turneringer for Napoli.

Det engelske medie The Sun skriver samtidig at hvis Insigne kan holde det samme niveau, som han har haft i den netop afsluttede sæson. Så kan han sagtens blive fast mand på et hold som Chelsea.

Derfor mener mediet samtidig at Chelsea bør overveje et salg af belgiske Eden Hazard. Chelsea forventes nemlig at kunne sikre sig et rigtig pænt overskud, hvis de sælger Hazard og køber Insigne til Stamford Bridge.

Bør Chelsea overveje salg af belgier og køb af italiener?

Mediet skriver at det forventes Lorenzo Insigne koster omkring 380.000.000 kroner, at hente væk fra den italienske storklub. Der bliver dog ikke skrevet om hvad Chelsea, kan forvente at få for Eden Hazard.

Dog bliver det understreget, at Eden Hazard er blandt verdens mest eftertragtede spillere. Derfor er de overbeviste om at Chelsea kan hive mange millioner hjem, på et eventuelt salg af den velspillende belgiske kant.

Læs også: Officielt: Her spiller Griezmann i næste sæson