Peter Cech har været en del af transfer rygter hos mange medier henhover foråret. Selvom den 31 årig målmand kun har 1 år tilbage af sin kontrakt,  har det hele tiden stået fast, at Chelsea på ingen måde vil af med topmålmanden til en engelsk klub. Nu ser det dog ud til, at situationen har ændret sig.

Chelsea giver grønt lys for et skifte til Arsenal eller United!

For blot et par timer siden har Chelsea, i følge den engelske avis Daily Telegraph, sagt god for et Cech-skifte til to engelske klubber. Arsenal er en af disse to, som flere gange før er blevet sat i forbindelse med den tjekkisk fodboldmålmand. Men den anden klub som også har fået grønt lys er intet mindre end Manchester United. Begge klubber er ude efter en ny mand aller bagerst på egen banehalvdel og dette kan sætte gang i en stor transfer kamp mellem de to topklubber. Man. United venter i øjeblikket på svar fra David De Gea, som angiveligt overvejer at forlade klubben. Dette kunne tyde på, at chancen er stor for netop et exit for De Gea, da Man. United også for blot 1 time siden blev sat i forbindelse med et transfer med FC Bayern Münchens målmand Manuel Neuer.

Arsenal har et forspring!

Arsene Wenger har fra start været klar til at hente Peter Cech, og dette giver ham nu et forspring mod rivalerne fra Manchester United. Det lader nemlig til at Arsenal manager længe har tvivlet på David Ospina og Wojciech Szczesny’s kompetencer og han har angiveligt været tidlig ude angående et køb af den 31 årig målmand. Prisen lyder på intet mindre end 10 millioner pund for en målmand som Arsene Wenger forhåbentligt kan finde sin tidlig til. Rygter siger, at Peter Cech skulle være mere end tilfreds med et skifte til Emirates Stadium, men er blevet holdt tilbage indtil nu!

Læs også:Liverpools nye scoop og leder?