Ifølge italiensk medie skulle Chelsea have AC Milan-kantspiller i kikkerten, som en mulig profil til fremtiden.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Calciomercato har Premier League-storklubben Chelsea nu AC Milan-winger i kikkerten. Der er tale om en spansk kantspiller, som tidligere har spillet hos Premier League-konkurrenten Liverpool.

(Photo: Getty Images)

Spilleren der er tale om er den 24-årige Suso, og det tyder på at AC Milan har interesse i at sikre sig Chelsea-spiller i en byttehandel. Det er den franske midtbanespiller Tiémoué Bakayoko som AC Milan efter sigende skulle have stor interesse i.

Den spanske kantspiller Suso har siden ankomsten til AC Milan spillet lige i underkanten af 100 kampe. Det er i de kampe blevet til 15 scoringer og 27 assist, hvilket er noget bedre end den skuffende tid som Suso havde hos Premier League-storklubben Liverpool.

Suso skulle ifølge mediet have fire år tilbage, af hans kontrakt med den italienske storklub AC Milan. Den spanske kantspiller har en frikøbsklausul i sin kontrakt, som lyder på omkring 295.000.000 kroner.

Det tyder på at Maurizio Sarri og Chelsea jagter fremtidige spillere, som kan blive fremtidige profiler. Pedro og Willian kæmper i øjeblikket om pladsen på kanten, hvor Eden Hazard sidder ret så sikkert på sin kant.

Er AC Milan-kantspilleren solid nok til Chelsea?

Pedro er efterhånden blevet 31 år gammel, og Willian er 30 år. Derfor er de to stadig velspillende og hurtige kantspillere efterhånden ved at komme op i årene, og derfor skal Chelsea formentlig ud og jagte spillere som kan overtage pladsen på kanten hos Chelsea.

Det er formentlig netop der, hvor den 24-årige spanske kantspiller Suso kommer ind i billedet, hos den engelske storklub. Men om Suso er god nok til at kunne være fast mand hos Chelsea må tiden vise, såfremt de sikre sig den spanske kantspiller.

Læs også: Carlos Tevez afslører forskel på Cristiano Ronaldo og Lionel Messi