Den franske AS Monaco-profil Thomas Lemar, rygtes endnu engang mod Premier League og væk fra Ligue 1. Der er stor interesse fra London-storklubben Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Mediet The Daily Telegraph skriver at Premier League-storklubben Chelsea, fortsat har stor interesse i Monaco-stjerne. Det er den 22-årige franskmand Thomas Lemar, som endnu engang rygtes mod Premier League.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Det har dog tidligere primært været Arsenal, som har vist stor interesse i Thomas Lemar. Men nu har Chelsea meldt sig ind i kampen, og de er ifølge mediet favoritter på nuværende tidspunkt.

Det meldes at Chelsea skulle have planer om at sende en spiller mod Ligue 1-storklubben, for at sikre sig Thomas Lemar. Det er den belgiske angriber Michy Batshuayi, som rygtes mod den franske klub AS Monaco.

I denne Premier League-sæson har Michy Batshuayi blot fået to Premier League-startere, for London-storklubben i sæsonen. Det forventes at Thomas Lemar koster omkring 675.000.000 kroner.

Dog bliver prisen på Thomas Lemar formentlig en del mindre, såfremt at Michy Batshuayi også kommer med i handlen. Grunden til at Michy Batshuayi nu rygtes mod AS Monaco, er ifølge mediet fordi de har haft interesse i den belgiske angriber.

Den 24-årige angriber var ifølge Daily Telegraph rygtet mod Monaco, tilbage i løbet af sommerens transfervindue. Det tyder på at det kan være, at der kommer en stor handel i løbet af januars transfervindue.

Ser vi en stor handel i januar?

Thomas Lemar forventes ifølge mediet, at have planer om at skifte til en klub i en anden liga, end den franske Ligue 1. Premier League har været meget på tale, samtidig med at Michy Batshuayi ikke har fået den spilletid han havde håbet på.

Derfor kunne et skifte væk fra Premier League-storklubben, være en mulighed for Michy Batshuayi til at få gang i formen. Da belgieren formentlig håber på at kunne få mere spilletid, for det belgiske landshold.

Læs også: Ajax-talent er eftertragtet hos Premier League-gigant