Chelsea har interesse i Serie A-midtbanespiller, som har haft en solid sæson.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at Serie A-storklubben Inter Milan, har en ny højreback i kikkerten. Eftersom at Joao Cancelo er taget tilbage til den spanske storklub valencia, da Inter ikke har formået at sikre sig Cancelo på en permanent aftale.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images )

Derfor kigger Inter Milan nu på en ny højreback, og der kigges mod London-storklubben Chelsea. 26-årige Davide Zappacosta har ikke fået det drømmeskifte som han formentlig havde håbet på, og derfor rygtes han væk.

Chelsea skulle samtidig have interesse, i en spiller som Inter har i klubben. Derfor meldes det, at det måske kan ende ud i en byttehandel. Spilleren som Chelsea har i kikkerten, er Inter-spilleren Matias Vecino.

Dog er der ifølge Calciomercato tvivl om, hvor vidt Matias Vecino vil kunne tilspille sig en fast rolle hos Chelsea. Da konkurrencen må siges, at være hårdere hos Premier League-storklubben Chelsea, end den er hos det italienske hold Inter Milan.

Så et skifte væk fra Inter er måske ikke det bedste valg som Matias Vecino kan tage, samtidig med at det formentlig kan blive ret godt for italieneren Davide Zappacosta. Da den italienske højreback netop godt kan bruge, den spilletid, som han vil kunne få hos Inter Milan.

Hvem vinder på den mulige byttehandel?

Da han forventes at ville få fast spilletid, som førstevalg hvis han skiftede til Serie A-storklubben Inter Milan. Davide Zappacosta forlod nemlig Serie A-klubben Torino, for at skifte til den engelske storklub Chelsea, hvor Antonio Conte er træner.

Matias Vecino har i den netop afsluttede sæson mere eller mindre været fast mand, hos Inter Milan. Så derfor er der som tidligere nævnt, stor tvivl om hvor vidt et skifte til Chelsea er godt, for den 26-årige midtbanespiller.

Læs også: Man United har Bayern München-stjerne i kikkerten