Barcelona med Lionel Messi i spidsen er i aften taget til England, nærmere bestemt London, hvor første opgør i Champions League-knock-out-fase skal spilles. Modstanderen hedder Chelsea og på trods af de to mandskabers mange indbyrdes kampe har den fem-dobbelte vinder af Ballon d’Or-prisen Lionel Messi aldrig scoret mod The Blues, som Chelsea også kaldes. Om han gør det i aften må tiden vise.

Messi har aldrig scoret mod Chelsea og holdet fra Premier League plejer at forvolde den catalanske storklub problemer – de vandt blandt andet i 2012 3-2 efter at have været bagud med 2-0 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images).

Kampen sparkes i gang 20.45 og som optakt har vi skrevet denne lille artikel. Tro det eller ej – Chelsea er nemlig ikke det eneste hold som Messi aldrig scoret imod. Af alle de hold, som Barcelona med Lionel Messi på holdkortet, har spillet mod, har den lille argentinske troldmand aldrig formået at score mod 12 af holdene. Messi har stort set været en fast bestanddel af Barcelonas førstehold siden debuten i 2004, hvor han var 17 år. Men alligevel har 12 hold forvoldt ham problemer. Måske kan han få det ned på 11, når modstanderen i aften er Chelsea.

Gramenet

Gramenet er en spansk hold – Messi spillede sin tredje kamp nogensinde for den spanske La Liga-klub og de tabte i Copa del Rey til mandskabet. Det var første og sidste gang, at Messi mødte holdet Gramenet, for de spiller ikke i nærheden af den bedste spanske række.

Udinese

Udinese er endnu en klub, som Messi aldrig har scoret mod. Det var de fleste nok ikke klar over. Dette er en endda på trods af, at han mødt dem flere gange i forbindelse med internationale turneringer – blandt andet Champions League.

Cadiz

I 2005 mødte Barcelona Cadiz – de vandt 3-1. Samuel Eto’o scorede og Messi var manden, der assisterede på scoringen. Senere i sæsonen var Messi skadet og den argentinske troldmand har aldrig nogensinde mødt klubben Cadiz igen. Og mon han overhovedet kommer til det igen.

Real Murcia

2007-08-sæsonen var nok en skuffelse for Barcelona, da de sluttede som nummer tre i La Liga – hele 18 points bag ærkerivalerne fra Real Madrid. I den sidste kamp i sæsonen havde Barcelona-spillerne dog masser af overskud og de vandt faktisk 5-1 over Real Murcia. Lionel Messi lavede to assists, men scorede ikke. Siden har Barcelona faktisk mødt klubben flere gange, men den argentinske landsholdspiller har alle gangene været ukampdygtig.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side