Den 29-årige engelske West Ham-angriber Andy Carroll, rygtes væk fra West Ham og mod Premier League-konkurrenten Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mail skriver at Chelsea, har udset sig en angriber som de vil sikre sig i januar. Det er West Ham-angriberen Andy Carroll som rygtes mod Premier League-storklubben Chelsea.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Mediet skriver at det dog ikke er en permanent aftale, men blot en udlejning. Det tyder lidt på at Chelsea godt vil have flere muligheder i angrebet, men at de måske ikke vil have Andy Carroll på en permanent aftale.

I denne sæson har den 29-årige engelske angriber spillet 12 kampe for West Ham. I de kampe er det blot blevet til to mål, hvilket ikke ligefrem er helt fantastisk. Grunden til at Chelsea viser interesse i Carroll, er nok for at få en rigtig kæmpe oppe i angrebet.

Alvaro Morata er også stærk fysisk, men kigger man på hovedspillet så taber Morata altså i en duel til Andy Carroll. Men dog forventes det ikke at den engelske angriber går ind, og erstatter den spanske Chelsea-angriber.

Chelsea forventes ikke at have interesse, i at sikre sig Andy Carroll permanent. Men det kan være at den store West Ham-angriber blot skal bruges frem til sommer, så Chelsea kan gå ud og sikre sig endnu en angriber når sommerens transfervindue åbner.

Kan Chelsea sikre sig West Ham-angriberen?

Det meldes samtidig at West Ham-træneren David Moyes, ønsker at den store englænder bliver i klubben. Derfor bliver det formentlig meget svært for Antonio Conte og Chelsea, at sikre sig den 28-årige West Ham-angriber.

Måske bliver Chelsea nødt til at finde sig en anden stor klippe, som de kan sætte op foran. Det er formentlig en som skal kunne være reserve for den spanske angriber Alvaro Morata.

Læs også: Medie: Verdensstjerne vil ikke forlænge kontrakten – kan være på vej til Real Madrid