FC Barcelona-midtbanespilleren Sergi Roberto rygtes endnu engang væk fra FC Barcelona, og mod Premier League-storklubben Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Sky Sports skriver, at Premier League storklubben Chelsea jagter spansk midtbanespiller. Det er den 25-årige FC Barcelona-spiller Sergi Roberto, som endnu engang rygtes mod Stamford Bridge.

(Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Dog må det engelske medie også understrege at Chelsea ikke er den eneste klub, som viser interesse i den spanske spiller. Der skulle også være interesse i Roberto, fra Manchester United, AC Milan og Juventus.

Mediet skriver samtidig at Sergi Roberto skulle have givet udtryk for at han ikke er tilfreds. Det er fordi Roberto skulle have udtrykt, at han føler han er for langt fra startopstillingen. FC Barcelona har for nyligt også hentet ny spiller til klubben.

Den nye spiller som ifølge flere mediet har skiftet til FC Barcelona, er den brasilianske midtbanespiller Paulinho. Den 29-årige midtbanespiller har i den seneste tid været på et eventyr, hos en af de kinesiske storklubber.

Er brasilianeren en typisk Barcelona-spiller?

Før tiden i kinesisk fodbold befandt Paulinho sig, hos den engelske storklub Tottenham. Mange stiller dog formentlig spørgsmål ved handlen, da Paulinho ikke ligefrem er en typisk FC Barcelona-spiller.

Læs også: Arsenal-angriber rygtes mod Premier League-konkurrent