Chelsea har formentlig stadig interesse i Juventus-spilleren Daniele Rugani, men nu kigger de også på hans holdkammerat, Mattia Caldara.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Sportlens skulle Chelsea have sendt et bud, mod den italienske storklub Juventus. Det er den 24-årige italiener Mattia Caldara som Chelsea skulle have i kikkerten. Dog skulle de ogås have interesse i andre Juventus-profiler.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Specielt Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic og Daniele Rugani har været rygtet mod Stamford Bridge. Mattia Caldara var ejet af Atalanta i perioden fra 2012 til 2017. Så købte Juventus den italienske forsvarsspiller.

Derefter har Juventus så valgt at udleje Caldara igen, til netop Atalanta igen. Mattia Caldara har vist højt niveau for Atalanta, og det er formentlig også derfor at Chelsea har fået øjnene op for italieneren.

Premier League-storklubben Chelsea, skulle ifølge mediet have budt omkring 300.000.000 kroner, på Mattia Caldara. Dog har Juventus ifølge mediet afsløret, at de kræver omkring 375.000.000 kroner, for den italienske forsvarsspiller.

Det er helt tydeligt at den nye Chelsea-træner Maurizio Sarri, har planer om at forstærke holdet. Han har haft et stort fokus på at jagte spillere fra Serie A, da det også er der hvor han har sin store viden, fra hans tid specielt hos den italienske storklub Napoli.

Maurizio Sarri har allerede forstærket Chelsea-holdet, med en solid midtbanespiller. Det er Napoli-stjernen Jorginho, som blev hentet til London-storklubben for nyligt. Chelsea vandt i sidste ende over PL-storklubben Manchester City, i jagten på netop Jorginho.

Chelsea jagter fortsat forstærkninger

De fleste forventede at Pep Guardiola og Manchester City havde sikret sig Jorginho. Men så lige pludselig skiftede Jorginho retning, og så endte midtbanespilleren altså med at skrive under med London-storklubben Chelsea, frem for Manchester-storklubben.

Man må forvente at der kommer til at ske mere, fra Chelseas side i dette transfervindue.

Læs også: Klopp om debut-mål fra Xherdan Shaqiri: ‘Det er umenneskeligt’