Branislav Ivanovic på vej væk, kort tid efter rygtes Schalke-spiller til Stamford Bridge.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea forsøger ifølge Mirror at hente Schalke-spiller til Stamford Bridge, samtidig med at Chelsea forsøger at få solgt Branislav Ivanovic. Ivanovic får ifølge Mirror en fremtid, hos den russiske storklub Zenit Skt. Petersborg. Mirror skriver samtidig at Antonio Conte vil møde modstand fra hans tidligere klub, Juventus, i jagten på Schalke-spilleren.

(Photo by TF-Images/Getty Images)

Branislav Ivanovic har underskrevet en to og et halvt-års kontrakt med den russiske klub, ifølge Mirror. Schalke-spilleren som Chelsea vil jagte, har spillet 17 landskampe for Bosnien-Herzegovina. Spilleren som der er tale om er Sead Kolasinac, han kan både bruges på back-positonen og i midterforsvaret, så på papiret kan man måske minde om en Cesar Azpilicueta-type.

Kolasinac’s kontrakt med Schalke udløber til sommer, og derfor vil Bundesliga-klubben formentlig forsøge at sælge Kolasinac før, så de kan få lidt penge i kassen, da det ikke tyder på at der bliver en kontraktforlængelse.

Antonio Conte har udtalt at han ikke var glad for at lade Branislav Ivanovic forlade Stamford Bridge, men han ville ikke stå i vejen, nu hvor Branislav ønskede at skifte. Conte tror samtidig at selvom Ivanovic har de mange trofæer og titler i rygsækken, så har han stadig nogle gode år tilbage.

Læs også: Medie: Liverpool byder på Real Madrid-angriber