Den 31-årige Chelsea-midtstopper Gary Cahill rygtes ifølge engelsk medie væk, fra Premier League og mod Serie A-storklubben Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver at Chelsea-forsvarsspilleren Gary Cahill muligvis kan forlade Premier League-storklubben. Det er ifølge det engelske medie Serie A-giganten Juventus, som viser interesse i den 31-årige midtstopper.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det italienske mandskab vil ifølge Metro hente Gary Cahill til klubben, som en erstatning for den italienske midtstopper Leonardo Bonucci. Bonucci forlod nemlig Juventus, i løbet af dette transfervindue for at skrive under med AC Milan.

Chelsea har allerede forstærket defensiven med signings af Antonio Rüdiger, og så er danske Andreas Christensen kommet tilbage til Stamford Bridge efter en udlejning til Bundesligaen. Det kan ifølge Metro måske give Cahill problemer, med den faste plads på holdet.

Gary Cahill modtog dog anførerbindet hos Chelsea, kort efter at John Terry skiftede væk fra Chelsea og til Aston Villa. Det kan dog også være at Cahill muligvis ønsker at prøve kræfter, med en anden liga end Premier League.

Mon Chelsea-midtstopperen ønsker at spille for Serie A-storklubben?

Der er ingen tvivl om at Juventus er en storklub, såvel som Chelsea er. Men Juventus opnår bedre resultater i de seneste sæsoner i Champions League, end Chelsea og derfor kan det være Cahill vil prøve kræfter med Serie A.

Læs også: Arsenal-spiller rygtes mod Premier League-gigant