22-årige Marco Asensio rygtes endnu engang væk fra den spanske storklub. Der er ifølge spanske medier stor interesse, fra to Premier League-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det spanske medie Don Balon, er der stor interesse i Real Madrid-profil specielt fra Premier League-storklubber. Manchester United og Chelsea har tidligere vist stor interesse i Marco Asensio, og det har London-storklubben endnu engang.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Chelsea var sidste sommer ude og hente Alvaro Morata til klubben, for det halve af det beløb som der nu er tale om. Det er den 22-årige spanske midtbanespiller Marco Asensio, som rygtes mod Stamford Bridge.

Prisen som den spanske Real Madrid-spiller formentlig vil koste, ligger ifølge mediet på omkring 1.110.000.000 kroner, hvilket er en ret høj pris. Men Marco Asensio er også bare et af nutidens større talenter, og derforkommer det også til at koste.

Et andet spansk medie Diario Gol skriver nu, at Premier League-konkurrenten Liverpool også har fået stor interesse, i den 22-årige. Dog meldes det at Liverpool formentlig ikke har planer om, at gå med i jagten. Da Marco Asensio ikke ligefrem er en billig herre at sikre sig.

Marco Asensio har for alvor fået sit gennembrud hos Real Madrid, under Zinedine Zidane. Dog får den unge spanske midtbanespiller ikke den spilletid, som han ønsker og som han formentlig har brug for, for at udvikle sig meget.

Asensio har for alvor fået et gennembrud hos Real Madrid

I den nuværende sæson har Marco Asensio spillet 24 La Liga-kampe, for den spanske storklub. I de kampe er det blevet til seks mål og fire assist, fra den 22-årige spanske midtbanespiller. Marco Asensio spillede i sæsonen 2013-2014 hos den spanske klub Mallorca.

Siden 2014 har Marco Asensio så spillet hos den spanske storklub Real Madrid. Dog var Asensio igen udlejet i 2014-2015 til netop Mallorca, og i 2015-2016 var Asensio så udlejet til Espanyol i den spanske La Liga.

Læs også: Atletico og Barcelona-repræsentanter mødes: Prisen på Griezmann skal fastslås