I går hentede Chelsea, Pedro fra Barcelona til en værdi af 223 millioner kroner. Chelsea lader dog ikke til at være færdige på transfermarkedet, da Daily Express i dag skriver, at London-klubben er klar til at tilbyde en klækkelig sum for Juventus franske verdensstjerne Paul Pogba.

Læs også: De hårdeste hunde i Premier League gennem tiden

Der skulle angiveligt være tale om et bud på knap 625 millioner kroner plus Juan Cuadrado og Oscar i en helt ekstraordinær byttehandel. Den 27-årige colombianske fløj, Cuadrado har ikke formået at etablere sig i startelleveren for Chelsea siden han ankom til klubben i Januar for 240 millioner kroner. Juventus har dog allerede vist interesse for at hente Juan Cuadrado tilbage til Serie A.

Alle de største klubber vil hente PogbaDerudover har Oscar også været linket sammen med et skifte til Juventus, så selvom de italienske mestre har insisteret gentagende gange på, at den franske landsholdspiller ikke er til salg, kan dette bud dog vise sig at være for godt til at afvise. Paul Pogba har været en af de varmeste emner på rygtebørsen i dette transfervindue, hvor kæmpe klubber som Manchester United, Manchester City, Real Madrid, Barcelona og Arsenal har vist stor interesse for franskmanden.

Læs også: Officielt: Chelsea køber Pedro