Dailymail skriver i dag, at Chelsea har accepteret en handel til en potentiel værdi af 229 millioner kroner. Det drejer sig om venstre backen Abdul Baba Rahman fra Augsburg, som også går under kaldenavnet ‘Baba’. Ifølge Dailymail er Augsburg og Chelsea blevet enige om en pris på knap 147 millioner kroner, som alt efter Babas præstation kan stige op til 229 millioner.

Læs også: De 10 yngste Premier League spillere del 1

Der skulle efter sigende være tale om en fire-årig kontrakt til den unge ghaneser, som senere på ugen rejser til London for at gennemgå lægetjek. Baba har været en eftertragtet herre under dette transfervindue, hvor andre store klubber også har været opsatte på at hente Augsburg-stjernen. Heriblandt klubber som Roma, Arsenal og Manchester City.

Prisen for Baba kan stige, hvis han spiller mange kampe!

Rygterne om et potentielt salg til Chelsea har dog floreret på rygtebørsen igennem hele sommerens transfervindue, og nu har de to klubber endelig blevet enige om en pris. Chelsea kan komme ud for at skulle betale alle 229 millioner kroner, hvis Baba opnår 100 kampe for Chelsea. Chelsea har indtil videre hentet Asmir Begovic fra Stoke og lejet Radamel Falcao fra Monaco.

Læs også: De 10 yngste Premier League spillere del 2