Chelsea-legenden Pat Nevin roser Chelsea spillerne til skyerne. Nevin roser dog Eden Hazard lidt mere end resten af holdet. Nevin mener samtidig at Hazard sagtens kan sammenlignes med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-stjernen Eden Hazard kan komme op på niveau med nogle af verdens bedste, som Cristiano Ronaldo og Garteh Bale. Hvis man altså spørger Chelsea-legenden Pat Nevin.

Eden Hazard havde en rigtig skidt 2015-2016 sæson med Chelsea, hvor de ikke nåede at kvalificerer sig til europæisk fodbold, og Hazard spillede på ingen måde godt, selvom han sæsonen før blev kåret til årets spiller i Premier League.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC Via Getty Images)

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC Via Getty Images)

Chelsea er efter Contes ankomst begyndt og spille rigtig nydelig fodbold igen, og en velspillende Hazard har imponeret mange fodboldfans og specielt Pat Nevin.

Pat Nevin udtaler følgende til Goal:

“Eden Hazard spiller fantastisk for tiden, og det gør resten af Chelsea-holdet bestemt også. Der er ingen tvivl om, når Hazard er i topform som han var for to sæsoner siden, og som han er nu. Så er han en af verdens absolut bedste spillere. Han kan sagtens sammenlignes med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

Diego Costa og David Luiz viser også deres værd for holdet, og viser at de også er blandt de bedste når de spiller. Thibaut Courtois skal også nævnes. Jeg kan jo blive ved med at nævne gode spillere, men jeg er meget overrasket over at Hazard har genfundet sit top-niveau.”

Læs også:: Neville: Jeg foreslog købene af Cristiano Ronaldo og Louis Saha