Gary Neville mener at han har meget skyld i, at Cristiano Ronaldo og Louis Saha har spillet for Manchester United. Neville fortæller nemlig at det var ham, som foreslog det til ledelsen.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United fik tilbage i 2004, hentet franskmanden Louis Saha til Old Trafford fra Fulham for en overgangssum på omkring 105.000.000 kroner. Saha havde dog problemer med skader i hans tid, hos De Røde Djævle.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Gary Neville som har været en af mange vigtige spillere under Sir Alex Ferguson. Lige før Cristiano Ronaldo blev købt af Manchester United, spillede Ronaldo kamp for Sporting netop mod United. I den kamp spottede Gary Neville et talent, og sagde det så videre. Neville sammenligner så Ronaldo situationen, med det samme som skete året efter, da Louis Saha blev hentet til klubben.

Gary Neville udtaler følgende til Sky Sports:

“Efter kampen mod Sporting skrev jeg til min bror, at vi skulle have fat i ham (Ronaldo) men der var samtidig mange andre klubber på jagt efter ham. Jeg havde ikke hørt om Ronaldo før, men hans spillestil overskyggede alt og alle den aften.”

Gary Neville fortæller følgende om duellerne mod Saha:

“Jeg spillede mod Saha som midterforsvar, da han spillede hos Fulham. Han dominerede mig i hver duel. Jeg var så ærgelig over at tabe dueller gang på gang, at jeg mente han kunne være god for klubben, og så gav jeg beskeden videre til ledelsen.”

Læs også: Walker: Mourinho forsøger at skille sig af med to Manchester United-spillere