Den 24 årige belgiske spiller Eden Hazard er en af flere fantastiske fodboldspillere, der kommer ud af den belgiske talentudvikling. Mark Schwarzer der spillede langt størstedelen af sin karriere i Premier League og engelsk fodbold mener at Eden Hazard vil nå samme højder som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Eden Hazard er allerede storfavorit til at vinde PFA Player of the Year trofæet. Blandt andet som en følge den fantastiske sæson, som de har præsteret i Chelsea med José Mournho ved roret.

Legenden af alle levende fodboldlegender Pele sagde for nyligt, at hvis Hazard kunne holde form og et højere bundniveau.

Schwarzer er ganske enig og med et smil på læben kommenterede han: “Hvem kan sige andet, når Pele har sagt en ting? Jeg er helt enig med Pele”, men Schwarzer fortsatte, at “Han har stadig meget at lære, men han er en fænomenal fodboldspiller. Alene i denne sæson har han avanceret med mileskridt i forhold til sidste sæson. Den måde han har holdt niveau har været extraordinær.

Vil blive sammenlignet med Ronaldo og Messi

Schwarzer – der med sine 42 år nu er ved endeligt at afslutte sin Karriere i Leicester – er ikke i tvivl om Eden Hazards fremtidsudsigter: “Hvis han bliver ved med at spille og udvikle sig på den måde han gør nu, ja så er der ikke nogen tvivl. Så vil han blive sammenlignet med Messi og Ronaldo.”

Eden Hazard

Eden Hazard er 24 år og han spiller for Chelsea FC. Hazard er fra Belgien og spillede sine første professionelle år i den franske fodboldklub Lille.

Edens far hed Thierry Hazard og var også en professionel fodboldspiller. Edens mor spillede også i bedste række indtil hun blev gravid og var 3 måneder henne med Eden.

Edens to brødre er begge også blevet optaget i Chelsea på fodboldakademiet. Sagt på en andden måde,så er der tale om en mere entusiask fodboldfamilie.