Den 29-årige Chelsea-målmand Asmir Begovic rygtes væk fra Chelsea, og mod Premier League-klubben Bournemouth.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Standard skriver, at Chelsea-målmanden Asmir Begovic formentlig forlader Stamford Bridge denne sommer. Begovic har tidligere været rygtet fra Chelsea, men nu tyder det på at transferen kan blive en realitet.

Den 29-årige målmand bliver ifølge mediet rygtet mod Premier League-konkurrenten Bournemouth. Standard skriver allerede at Chelsea mere eller mindre har godkendt buddet, som Bournemouth har sendt mod London-klubben.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Asmir Begovic har i en længere periode eftersøgt mere spilletid, hos de engelske mestre. Begovic har dog ikke fået sit ønske opfyldt endnu, så derfor forventes det at et skifte kunne have interesse for målmanden.

Det engelske medie skriver at Bournemouth har tilbudt Chelsea omkring 85.000.000 kroner. Mediet melder samtidig at Chelsea mere eller mindre har sagt ja, til buddety fra Premier League-klubben Bournemouth.

Bournemouths førstevalg på målmandsposten har i den seneste periode været den 37-årige polak Artur Boruc. Det forventes dog at Boruc med sine 37 år, er blevet for gammel i Bournemouth-træner Eddie Howes optik.

Derfor kunne den 29-årige Chelsea-målmand Asmir Begovic uden tvivl, være en solid erstatning til den polske målmand.

Chelsea-målmandens senior-karriere

Asmir Begovic var ejet af den engelske fodboldklub Portsmouth FC, i perioden 2005-201. Begovic var dog udlejet i de fem år, han var ejet af Portsmouth. Begovic står samtidig blot noteret for 11 kampe for Portsmouth.

I perioden 2010-2015 befandt Begovic sig så hos Premier League-klubben Stoke, hvor det blev til 125 kampe. Det er samtidig blevet til et enkelt mål i Stoke-tiden, på et udspark som du formentlig har set tidligere. Ellers kan du lige smutte på youtube og finde det.

Chelsea-målmanden Asmir Begovic har været den foretrukne målmand hos Bosnien-Hercegovina i en længere periode.

Læs også: Ung Chelsea-angriber til ligarivaler