Der er en stor sandsynlighed for, at Chelsea mister Eden Hazard i sommerens transfervindue. Derfor har klubben henvendt sig til belgierens gamle klub, hvor de har udset sig en erstatning.

af: Emil Plovgaard

Eden Hazard Chelsea
Foto: Richard Heathcote/Getty Images

The Blues indstiller sig på at miste Eden Hazard til sommer. Derfor er de i gang med at gøre et bud på Nicolas Pepe fra Lille klar.

Hvis og såfremt deres appeller i forhold til transferkarantæne skulle vise sig at være succesfulde. Det skriver den engelske avis, Mirror Online.

Pepe har været stærtk medvirkende til, at Lille i øjeblikket ligger på en andenplads i Ligue 1.

I denne sæson har han nemlig bidraget med 19 scoringer og 11 assists. Det er dermed en af hans bedste sæsoner nogensinde.

Og en sådan sæson tiltrækker altså interesse fra andre klubber. Særligt topklubberne rundt om i Europa har lyttelapperne ude. I øjeblikket menes FC Bayern München at være favoritter til at skrive med den unge Pepe.

Eden Hazard forventes at forlade klubben til fordel for Real Madrid denne sommer, da han kun har et år tilbage af sin kontrakt.

Chelsea kan efter sigende ikke stille det store op. Belgieren er fast besluttet på et skifte til den spanske hovedstadsklub.

Derfor er Pepe udset som erstatning for Hazard, hvis deres transferkarantæne bliver ophævet.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand: Denne klub vinder Champions League i denne sæson