I forbindelse med Manchester Uniteds samlede 4-0-nederlag til FC Barcelona i Champions League spåede den tidligere United-spiller, Rio Ferdinand, om de resterende klubbers muligheder for at vinde turneringen.

af: Emil Plovgaard

Rio Ferdinand
Foto: David Ramos/Getty Images

Med resultaterne af tirsdagens kampe i Champions League, er der nu kun seks hold tilbage, som reelt set kan vinde turneringen.

Udfaldet af tirsdagens kvartfinaler betyder, at FC Barcelona gik videre mod Manchester United, og Ajax noget mere overraskende slog Juventus ud.

De to semifinaler i dag, onsdag, er opgørene mellem Manchester City mod Tottenham og Liverpool mod Porto. I den første kamp er Spurs foran med 1-0, mens Liverpool kan lune sig på en 2-0-føring.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Eden Hazard

I forbindelse med nedtakten til kampen mellem FC Barcelona og Manchester United spurgte Gary Lineker den tidligere Manchester United-spiller, Rio Ferdinand, om hvilken klub, han mener, vinder Champions League i år.

Ferdinand fortalte først og fremmest, at han mente, et engelsk hold ville vinde turneringen.

Da Lineker pressede ham til at gøre det mere konkret, svarede han – uden at tøve: ”Liverpool”.

Liverpool-fansene var noget overraskede over, at Rio Ferdinand turde pege på dem som mulig vinder af trofæet, efter forsvarsspillerens fortid hos ærkerivalerne, Manchester United. De var dog meget enige.