Manchester United gik på forhånd ind til et svært opgør, da de løb ind på Camp Nou tirsdag aften. Og på trods af en god start på kampen, tog Barcelona hurtigt over. Herefter gik kampen i cruise-control for hjemmeholdets side.

af: Emil Plovgaard

Lionel Messi Barcelona

Det engelske udehold fik Barcelonas giftige offensiv at føle efter blot et lille kvarters spil, da ingen andre end Lionel Messi brillerede med sit første mål af i alt to denne tirsdag aften.

Fire minutter efter det første mål, scorede den lille argentinske troldmand også sit mål nummer to, da David de Gea lavede et vaskeægte drop i United-buret. 2-0 til FC Barcelona, der dermed var så godt som sikre på videre avancement efter en 1-0-sejr fra første opgør.

Catalanerne gik også til pause foran med 2-0. Til stor begejstring for publikummet på Camp Nou, der var mødt talstærkt op. Således var der udsolgt til aftenens Champions League-brag.

I anden halvleg fortsatte Barcelona med at køre på, og efter et godt og vel et kvarters spil kunne Philippe Coutinho øge føringen til 3-0.

Flere mål kom der ikke, og dermed er Blaugrana videre til semifinalerne i Champions League.