Der var spænding til det sidste i den ene af tirsdagens to kvartfinaler i Champions League mellem Juventus og Ajax. Den hollandske hovedstadsklub er videre efter stor dramatik.

af: Emil Plovgaard

Matthijs de Ligt Ajax

Allianz Stadium i Torino sydede og boblede, da Ajax var på besøg tirsdag aften. Men det var de holandske gæster fra Amsterdam, der forlod stadion i smilende humør.

Således vandt hollænderne returkampen 2-1, og er derfor videre med en samlet 3-2-sejr.

Det startede dog ikke særlig godt for hollænderen. Efter godt og vel en halv times spil besluttede den tidligere Real Madrid-stjerne, Cristiano Ronaldo, sig for at gøre det onde ved Ajax.

Der opstod en del kontroverser omkring målet, der skulle tjekkes igennem af dommerne i VAR-rummet.

Men blot to minutter efter, at målet var blevet godkendt, bragte Donny van de Beek balance i regnskabet for Ajacied.

Også dette mål kom igennem VAR-systemet, men endte ligesom det første med at blive godkendt efter et hurtigt gennemsyn.

1-1 var altså stillingen, som de to mandskaber gik til pause med.

Efter pausen kom Ajax rigtig godt ud – og Juventus-mandskabet havde store problemer.

Ajax tog fuldt udbytte af dominansen i begyndelsen af anden halvleg, og holdets anfører, Matthijs de Ligt, headede hollænderen foran. 1-2.