Både Arsenal og Chelsea ser ud til at gå en travl sommer i møde. Begge klubber leder efter forstærkninger og de kæmper faktisk i øjeblikket om den samme spiller. Det er en af Frankrigs mest talentfulde midtbanespillere, som både Arsene Wenger og José Mourinho vil have fingrene i.

SAINT-ETIENNE, FRANCE - MARCH 29: Geoffrey Kondogbia of France in action during the international friendly match between France and Denmark at Stade Geoffroy-Guichard on March 29, 2015 in Saint-Etienne, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Geoffrey Kondogbia er en af de mest lovende talenter i Frankrig og han regerer i øjeblikket på den defensive midtbane hos AS Monaco. Kondogbia har i lang tid været jagtet af Arsenal, men nu har Chelsea tilsyneladende også tilsluttet sig kampen om franskmanden.

Kondogbia var faktisk med til at sende Arsenal ud af Champions League med hans mål på Emirates. Rygterne i Frankrig går på, at Kondogbia gerne vil væk fra Monaco og klubben skulle være klar til at acceptere bud på over 250 millioner kroner og Arsenal skulle allerede have budt det beløb.