Serie A-storklub har stor interesse i at sikre sig tilføjelse. De har Chelsea-profil i kikkerten, som muligvis overvejer at forlade, den engelske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Den 31-årige spanske midtbanespiller, Cesc Fabregas, rygtes endnu engang væk fra Premier League-storklubben, Chelsea. Der skulle ifølge Calciomercato, være stor interesse fra Serie A-storklubben AC Milan.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

AC Milan havde i løbet af sommeren flere midtbanespillere i kikkerten, som mulige tilføjelser til klubben. Dog formåede de ikke for alvor at sikre sig en af de tre spillere, som de for alvor havde stor interesse i.

Spillerne som AC Milan havde i sigtekornet, var ifølge mediet Adrien Rabiot, Sergej Milinkovic-Savic og så Cesc Fabregas. Dog meldes det at Rabiot og Milinkovic-Savic begge kommer til at koste ekstremt mange penge, såfremt man vil hente en af de to spillere væk fra deres klubber.

Derfor kunne spanske Cesc Fabregas være en solid tilføjelse, til den italienske storklub. Samtidig med Fabregas kunne være solid, så vil han også være en del billigere at hente til klubben, end de to førnævnte midtbanespillere.

Mediet Calciomercato melder ikke så meget om, hvad det forventes at Cesc Fabregas kommer til at koste. Men hans alder taget i betragtning, så forventes det at AC Milan kan sikre ham billigere, samtidig med at han ikke får fast spilletid hos Chelsea.

Ser vi Cesc Fabregas forlade, den engelske storklub?

Derfor forventer flere at midtbanespillerek kunne overveje, et Chelsea-exit. Eftersom at det tyder på at Cesc Fabregas bliver fravalgt, til fordel for de to nye ansigter hos Chelsea i denne sæson.

Spillerne som blev omtalt lige før, er Mateo Kovacic som Chelsea har lejet hos den spanske storklub, Real Madrid. Den anden er den italienske midtbanespiller, Jorginho, som er hentet til Stamford Bridge fra den italienske storklub Napoli.

Læs også: Dele Alli: Jeg vil være en leder