Tottenham-profilen Dele Alli vil gerne være leder, men hvor vidt det er en god beslutning er ikke noget der kan afgøres endnu.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige engelske Tottenham-stjerne, Dele Alli, skulle have stor interesse i at blive en leder hos Premier League-storklubben. Dog slår englænderen formentlig ikke de fleste, som en leder. Da han er så ung som han er, og ikke ligefrem har vist sig som en kæmpe leder.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Alli havde i gårsdagen Carabao-kamp mod Watford, fået anførerbindet. Det er i fraværet af franskmanden, Hugo Lloris, at den engelske midtbanespiller fik båndet og rollen som anfører. I Premier League-storklubben Tottenham.

Dele Alli udtaler følgende til Sky Sports:

“Det var fedt at være anfører, det var måske lige lidt for stort, men det var en kæmpe oplevelse for mig. Jeg blev tilbudt rollen i går, og det har været en kæmpe ting for mig, som jeg blev nødt til at takke ja til.

Jeg tænker det er vigtigt, at vi ved vi har 11 ledere på banen, når vi spiller. Det var en kæmpe aften for mig. Hvis man spørger drengene, så var min tale før kampen ikke den bedste, men jeg vil gerne være en leder, om jeg får båndet eller ej, det er ikke så vigtigt. Det er mere min mentalitet, som er den vigtigste.”

Men man kan dog spørge sig selv, om hvor vidt Dele Alli har personligheden til at være anfører. Samtidig også fordi som regel, så er det de spillere som for alvor går forrest, som har anførerbindet, da det skal være ham som kan få truppen med.

Det kan engelske Dele Alli formentlig også, men han har formentlig ikke den personlighed som man som regel ser, hos en anfører. Men intet kan afgøres på nuværende tidspunkt.

Læs også: Tidligere PL-spiller: Hazard er en direkte modsætning af Neymar